Confidenţialitate

Cum au reacționat în direct Marius și Florentina, când au aflat că sunt câștigătorii experienței Voltaj – Doar pentru ea | AUDIO

Pe Drum cu Prioritate am aflat cine este norocosul care va trăi împreună cu jumătatea lui experiența unui concert VOLTAJ – Doar pentru ea!

Pentru că de luni, 8 martie, redeschidem seria concertelor Europa FM Live în Garaj.

Seara, de la 8:08, ne auzim în direct la Europa FM și ne vedem pe paginile de Facebook Radio Europa FM și Voltaj.

Pentru acest cuplu special ducem experiența la un alt nivel!

Marius este din București și este căsătorit cu Florentina de 11 ani. Cei doi sunt împreună de 18 ani și au doi copii.

Marius a aflat în direct de la Radu Constantinescu că o va duce pe Florentina să trăiască experiența unui concert VOLTAJ – Doar pentru ea!

Emoțiile au fost mari. Însă câștigătorul nostru a reușit să treacă peste ele și să o anunțe pe Florentina apoi, tot în direct, marea veste. Pe lângă asta, i-a declarat dragostea sinceră în fața întregii țări.

Ascultă aici momentul emoționant de pe Drum cu Prioritate:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Era o zi calda de inceput de toamna cand te-am vazut coborand scarile si am simtit ca tu esti ceea ce imi doresc. Unii nu cred in dragoste la prima vedere; dar eu ma numar printre cei norocosi si cei 18 ani alaturi de tine mi-au dovedit ca am avut dreptate. Au trecut 18 ani si mi-ai dovedit ca am facut alegerea perfecta. Da; tu esti cea care ma completeaza perfect si cea care faci ca familia noastra sa fie perfecta…. perfecta pentru mine; pentru cei mici si Iti multumesc atat eu cat si cele 2 sufletele din jurul nostru pentru tot efortul zilnic pe care il depui ca viata de familie sa fie colorata cu zambete si bucurii. Multumirile nu sunt de ajuns; imi doresc ca finalul povestii nostre de iubire sa fie „si au trait fericiti pana la adanci batraneti” Te iubesc!” a fost mesajul cu care Marius a câștigat experiența.

Concertul va fi transmis luni seară, 8 martie, de la 8:08! Nu uita:)