Cum să câştigi 35.000 de lei din scrisori de dragoste – GALERIE FOTO

În weekendul îndrăgostiților de la Europa FM, aflăm povestea a două tinere antreprenoare, Cristina Dobrescu, în vârstă de 29 de ani, şi Loredana Munteanu, în vârstă de 27 de ani, au făcut din scrisul de mână o afacere de 35.000 de lei anul trecut.

Tinerele primesc de la clienţi mesajele lor pentru persoane dragi, le scriu caligrafic şi le expediază destinatarilor, sub conceptul “Livrez Dragoste”, administrat de S.C. Arta nu muşcă PR&Events S.R.L., firmă înfiinţată în 2012, prin care realizează diferite alte proiecte, informează  Ziarul Financiar.

“Ideea a apărut la finele lui 2013, de la o fotografie postată pe contul personal de Facebook, cu comentariul că mi-ar plăcea să livrez scrisori într-o zi. Eram lângă o bicicletă cu coş vintage. Ulterior, am discutat cu Cristina şi ne-am dat seama că ar fi o provocare, dar şi un potenţial în România să lansăm un concept axat pe caligrafie şi scrisori, mai ales în vremuri dominate de mesaje virtuale”, povesteşte Loredana Munteanu.

Investiţia iniţială a fost de 1.500 de euro, bani pe care i-au folosit la realizarea site-ului, la şedinţa foto pentru produse, câteva achiziţii şi promovare.

La doi de ani de la înfiinţare, tinerele au avut un rezultat de peste 35.000 de lei, iar pentru 2016 estimează o creştere de 40% a cifrei de afaceri.

Logistica afacerii lor presupune diverse tipuri de hârtie, în funcţie de cererea clientului, plicuri, sticle, ceară, sigilii, instrumente de scris, detalii decorative şi ambalaje pentru transport.

Scrisorile iscălite de Cristina Dobrescu şi Loredana Munteanu au depăşit graniţele României şi au fost livrate în Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, Republica Moldova, Belgia, Canada, Austria. Pentru Bucureşti, Cristina Dobrescu şi Loredana Munteanu colaborează cu o firmă de curierat pe bicicletă.

Foto: Facebook/Livrez Dragoste

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS