CTP: Cutrele cu bavețică din Curtea Constituțională și-au bătut joc de actul de justiție | AUDIO

Hotărârea CEDO condamnă o întreagă epocă de agresiuni sălbatice asupra justiției din România întreprinse de PSD, a subliniat – la Europa FM gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Nu numai d-nei Kovesi trebuia să i se facă dreptate, ci și justiția din România avea nevoie să i se facă dreptate, a explicat publicistul, care a amintit că – azi – CEDO a decis că orice cetățean român, dacă e dat afară din serviciu, poate să consteste acest lucru în fața unei instanțe de judecată:

Doamnei Kovesi i s-a refuzat pur și simplu acest drept. A fost demisă pe baza cheremului, pe baza bunului plac al impostorului Tudorel Toader, cu ajutorul Curții Constituționale controlate de către PSD. Neavand posibilitatea să se apere, sau să facă vreun recurs. Ceea ce este, evident, împotriva drepturilor omului. Individul acela, Tudorel Toader, plus cutrele cu bavețică din Curtea Constituțională, și-au bătut joc pur și simplu, atunci, de actul de justiție”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Atât fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, cât și Curtea Constituțională își pasează acum responsabilitatea demiterii Laurei Codruța Kovesi de la șefia DNA:

“Individul Tudorel acum se spală pe mâini până la os de cazul Kovesi. Personajul, acum, ne spune: << E vorba aici de președintele Iohannis. A demis-o la recomandarea Curții Constituționale. Eu n-am nici-o treabă >>. Curtea Constituțională, condusă de alt specimen, de Dorneanu, spune la fel: << Nu e nici o critică la adresa curții. E o chestiune procedurală care pe noi nu ne privește. Deci, încearcă toată lumea să se scoată prin Sărindar, pe scara de incendiu, acum, după hotărârea CEDO.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Dacă șeful statului a cerut Curții Constituționale să revizuiască decizia referitoare la revocarea Laurei Codruța Kovesi, Cristian Tudor Popescu spune că trebuie mers până la schimbarea urgentă a modalității  de numire în funcție a membrilor CCR.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS