Cristian Tudor Popescu: ”Se poate spune că sunt un refugiat la Europa FM, în această atmosferă curată, cu un colectiv de oameni sinceri, profesioniști, care nu au nimic din…” – VIDEO

”Pot să gândesc aici și să vorbesc liber, împreună cu Europenii FM, ceea ce în presa românească e foarte greu în clipa de față”, spune scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu despre Europa FM.

Analizând contextul actual din România, Cristian Tudor Popescu crede că ”Europa FM este un refugiu. Se poate spune că sunt un refugiat la Europa FM, în această atmosferă curată, cu un colectiv de oameni sinceri, profesioniști, care nu au nimic din mâzga aceea a șulfăriei pe care am întâlnit-o în multe alte redacții”.

La 18 ani de Europa FM, oamenii care au participat și participă la realizarea programelor celui de încredere post de radio din România, potrivit studiilor Readers Digest și a sondajelor de opinie recente, își povestesc experiențele din redacția Europa FM și își amintesc cum au decis să se alăture echipei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS