Cristian Tudor Popescu: ”Nu există nicio justificare pentru a lua cu asalt clădirea Guvernului României! Asta făceau minerii! Nu acesta poate fi scopul mitingului” – VIDEO

Cristian Tudor Popescu a comentat, în direct la Europa FM, în Ediția Specială a Știrilor Europa FM, modul în care au denaturat evenimentele în Piața Victoriei, la Mitingul Diasporei.

”Nu există nicio justificare pentru a lua cu asalt clădirea Guvernului României! Asta făceau minerii! Nu acesta poate fi scopul mitingului”, consideră scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu.

452 de persoane au fost rănite vineri noapte la Mitingul Diasporei din Piața Victoriei. 68 au ajuns la spitale dintre care 9 jandarmi și 2 copii, după cum arată bilanțul protestelor violente din Piața Victoriei.

Peste 100.000 de persoane au fost vineri seara în Piața Victoriei din București la ceea ce fusese anunțat drept Mitingul Diasporei.

Într-o intervenție fără precedent pentru protestele din România ultimilor ani, jandarmii au folosit intens gaze lacrimogene ca aerosol, dar și în grenade aruncate spre mulțimea de oameni din fața Guvernului, cât și de pe bulevardele adiacente.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS