Confidenţialitate

CRAIOVA: Mai mulți părinți se plâng de condițiile din Spitalul Județean

Mame care dorm împreună cu copiii lor înghesuiţi în pătuţuri vechi, insecte şi mirosuri insuportabile – asta reclamă părinţii că se întâmplă la Secţia de Pediatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Tatăl unui copil în vârstă de un an şi patru luni a publicat, pe o reţea de socializare, o fotografie din care reiese faptul că soţia şi copilul său dorm înghesuiţi într-un pătuţ metalic vechi.

Bărbatul spune că fiul său a fost internat la Secţia de Pediatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, duminică la ora 1.

Soţia a rămas cu băiatul în spital însă nimeni nu i-a oferit un pat într-un alt salon, spune bărbatul. Aşa că mama a dormit lângă băiat, în pătuţ.

Tatăl reclamă faptul că întreg mobilierul este vechi şi, mai mult, că în saloane sunt insecte, iar mirosul de aici este insuportabil.

Alţi părinţi au reacţionat la cele reclamate de bărbat afirmând că au întâlnit aceleaşi condiţii. O mamă susţine că i s-a spus că nu este acolo, în secţie cu copilul, pentru a dormi şi de aceea nu sunt paturi pentru adulţi.

Altele întăresc afirmaţiile femeii şi vorbesc despre faptul că a trebuit să ţină lumina aprinsă în saloane pentru ca gândacii să nu se urce în pătuţuri, pe copii.

Am încercat să obţinem lămuriri cu privire la aceste reclamaţii de la reprezentanţii Spitalului, însă până în acest moment aceştia nu au răspuns.