Confidenţialitate

COVID 19: Cursuri exclusiv online în școli din mai multe localități

De astăzi, cursurile se mută exclusiv online în orașul Sibiu și satele Șelimbăr, Veștem și Arpașu de Jos după ce localitățile au intrat în scenariul roșu.

De asemenea, în județul Neamț, începând de astăzi, școlile din orașele Piatra Neamț și Bicaz, dar și unitățile de învățământ din comunele Girov și Gârcina trec în regim onlinei. Peste o săptămână, autoritățile locale vor analiza dacă școlile pot reveni la scenariul hibrid.

Și unitățile de învățământ din Timișoara și din alte 13 localități din județul Timiș (Buziaș, Sânnicolau Mare, Dudeștii Noi, Dumbrăvița, Foeni, Găvojdia, Ghiroda, Giroc, Jebel, Pesac, Pișchia, Săcălaz și Sânandrei) intră în scenariul roșu de funcționare, după ce rata de incidență a cazurilor de Covid 19 a depășit 3 la mia e locuitori. Rămân deschise creșele, cluburile și unitățile afterschool.

Unitățile de învățământ din Blaj, Abrud și Cergău, din județul Alba, trec de astăzi în scenariul roșu de funcționare, după ce rata incidenței cumulate a cazurilor de Covid a depășit 3 la mia de locuitori. Așa a decis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba.