Cosmin Olăroiu o preia pe Jiangsu Sunning. Contract fabulos semnat de tehnicianul de 48 de ani

 

Cosmin Olăroiu a dat încă o lovitură în cariera sa de antrenor.

El a preluat-o pe Jiangsu Sunning, unde îl înlocuiește pe Fabio Capello. Tehnicianul italian și-a reziliat contractul după ce în primele trei etape ale sezonului a obținut doar o victorie, alături de două înfrîngeri.

Potrivit reputatului jurnalist italian Gianluca Di Marzio, Olăroiu va avea la noua lui echipă un salariu de 7 milioane de euro pe an iar suma poate crește, în funcție de performanțe. Tehnicianul de 48 de ani devine astfel cel mai bine plătit antrenor român al tuturor timpurilor.

Jiangsu Sunning este deținută de grupul care a achiziționat-o pe Internazionale Milano și a mai fost pregătită acum doi ani de Dan Petrescu, sub comanda căruia a cîștigat Cupa Chinei. Gruparea din Nanjing a plătit 78 de milioane de euro în schimbul brazilienilor Ramires și Alex Teixeira.

Cosmin Olăroiu revine în Asia după ce pe finalul carierei sale de jucător a evoluat în campionatele din Japonia și Coreea de Sud. În fotbalul arab, unde a activat cel mai recent la Shabab Al Ahli, el a adunat 14 trofee.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS