CORE MAGIC, eveniment caritabil pentru MagiCAMP Cluj

Împreună cu echipa Core – Personal Training și Nutriție, Asociația Magic organizează pe 13 septembrie, începând cu ora 10:00, la Cluj Arena, un eveniment caritabil pentru părinții și copii cu cancer. Costul de particupare este echivalentul unei donații de minimum 50 de lei în contul RO13INGB0000999905454114 (titular Asociația MagiCAMP). Fiecare participant va primi kitul care conține apă, baton, brățară CORE, produs MagicSHOP, voucher discount 10% la CORE. Ridicarea kitului se va face între 7-11 septembrie, de la MagiCAMP Cluj, str. Moților nr.14

”Începând din 2017, MagiCAMP Cluj oferă ajutor constând în cazare, alimente, medicamente si alte servicii parintilor si copiilor cu cancer de la Pediatrie 2 si IOCN. Când un copil este diagnosticat cu o afecțiune gravă, viața întregii familii este dată peste cap. De multe ori un membru al familiei însoțește copilul la tratament, săptămâni, luni, uneori ani întregi de spitalizare și recuperare.

Dorim să le arătăm participanților minunata lume a miscarii, a nutritiei și a psihologiei ce alcătuiesc un stil de viață sănătos, precum și rolul stretching-ului făcând o paralelă de la grija noastră pentru alimentatie, la mobilitatea ce determina calitatea miscarii. Astfel, pe parcursul celor 4 clase de picioare, fesier și cardio, participanții vor avea sesiuni de 45 de minute după care vor putea participa la workshop-uri despre nutriție, foam rolling, psihologie și mobilitate”, spune Vlad Crișan-Pop, coordonatorul acțiunii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS