Consumul variat de fructe şi legume diminuează riscul de declanşare a cancerului pulmonar

Cancerul la sân ori la colon poate fi prevenit prin plimbări de câte 30 de minute, zilnic.

În schimb, consumul variat de fructe şi legume diminuează riscul de declanşare a cancerului pulmonar.

Consumul variat de fructe şi legume diminuează riscul de declanşare a unor tipuri de cancer pulmonar în cazul persoanelor care fumează, potrivit unui studiu publicat în America.

La studiu au participat 450.000 de europeni, dintre care 1.600 sufereau de cancer pulmonar.

Experţii susţin că varietatea de fructe şi legume consumate pare a fi mai importantă decât cantitatea în ceea ce priveşte prevenirea acestui tip de cancer.

Un alt studiu, indică faptul că dacă ne plimbăm, zilnic, cel puţin jumătate de oră am putea preveni cancerul la sân ori de colon.

La fel de bun este şi mersul cu bicileta, dansul, înotul ori grădinăritul.

Femeile subţiri sunt mai puţin expuse cancerului hormonal, produs de grăsimea corporală.