Confidenţialitate

Constanța: Bătaie între două tinere în parcarea unui mall. Zeci de adolescenți le încurajau să se lovească și filmau momentul | VIDEO

Două adolescente s-au luat la bătaie în parcul unui mall, la Constanța, timp în care zeci de minori făceau cerc în jurul lor și filmau scena, încurajându-le să se lovească între ele. Imaginile au fost văute și de polițiști, care s-au autosesizat și cercetează incidentul.

Imaginile dramatice au fost postate pe internet de adolescenții care au asistat la întreaga scenă.

În videoclip se vede cum cele două tinere, minore, se îmbrâncesc și se trag de păr în mijlocul unei mulțimi formate tot de minori.

Cei prezenți nu par să-și dorească să oprească bătaia. Din contră, mulți filmează cu telefoanele întreaga scennă. Unii chiar le încurajează pe fete să continue bătaia.

Scena durează câteva zeci de secunde, timp în care nimeni dintre cei prezenți nu a intervenit.

Imaginile au fost urmărite și de polițiștii constănțeni, care au transmis că vor investiga incidentul:

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care 2 persoane se agresează fizic, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. Până la acest moment au fost identificate tinerele în cauză, urmând a fi audiate. Precizăm faptul că nu există nicio sesizare referitoare la incidentul respectiv. Totodată, polițiștii s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.”

Citește și: Suceava: Un tată este acuzat că și-a suspus copiii la muncă silnică ani întregi. Nu aveau voie să meargă la școală sau să se joace