Confidenţialitate

Conor McGregor se retrage din MMA

Cel mai cunoscut luptător de MMA, Conor McGregor, își încheie cariera de sportiv. Controversatul star irlandez, marea vedetă a campionatului UFC, și-a anunțat retragerea printr-un scurt mesaj postat pe rețetele de socializare.

În vîrstă de 30 de ani, McGregor se retrage după ce în ultima lui luptă în octogon a fost învins fără drept de apel de rusul Khabib Nurmagomedov. Meciul disputat anul trecut în Las Vegas s-a încheiat cu o bătaie generală între cele două tabere în urma căreia ambii sportivi au fost suspendați și amendați cu sume considerabile.

Conor McGregor își încheie cariera din UFC cu un palmares de 21 de victorii și 4 înfrîngeri. În 2017 a dat lovitura atunci cînd a acceptat să-l înfrunte pe legendarul Floyd Mayweather într-un meci de box pentru care a fost plătit cu 30 de milioane de dolari.

Irlandezul este renumit și pentru viața lui extrasportivă. Și-a lansat propriul brand de whiskey și a fost arestat de două ori în Statele Unite, ultima oară luna aceasta, după ce ar fi spart telefonul unui bărbat care a încercat să-l fotografieze.