CLUJ: Copil de 2 ani, dispărut din faţa casei | Autoritățile reiau căutările

ACTUALIZARE: Copilul a fost găsit

Căutările copilului de 2 ani şi 8 luni dispărut, vineri seara, din faţa casei din satul Şuţu, comuna Ciurila, judeţul Cluj, continuă sâmbătă.

Sunt luat luate în calcul mai multe piste, inclusiv cea a răpirii, astfel că băieţelul a fost dat în consemn la frontieră.

Un elicopter IAR 330 Puma SOCAT, din Baza 71 Aeriană “General Emanoil Ionescu”, a executat, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, două zboruri de căutare-salvare în zona adiacentă satului Şuţu, în cadrul operaţiunilor de căutare declanşate de dispariţia unui copil, în cursul serii de vineri, notează Agerpres.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 aprilie, în jurul orei 19,35, minorul de 2 ani şi opt luni a ieşit din curtea casei părinteşti, jucându-se, şi nu a mai fost găsit de tatăl său.

IGPR anunţă că, la data dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu o bluză albastră cu gri, cu mânecă lungă, pantaloni de trening, care au pe piciorul drept un desen cu Scooby Doo, cu culorile roşu cu galben, încălţat cu pantofi sport de culoare gri, răspunde la numele “Alex”, este tăcut şi comunică doar cu persoane cunoscute.

Semnalmente copilului sunt: înălţime 0,95 cm, 14,5 kg, ochi căprui, păr şaten închis, tuns scurt, cu breton, faţa rotundă, urechi depărtate, bărbie bilobală, obrajii roşii proeminenţi, fără semne particulare.





Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS