Ciolacu, despre colegii de partid care au făcut scandal într-un fast-food: Este nescuzabil

Președintele interimar al PSD califică drept „nescuzabil” gestul deputaților Adrian Solomon și Ioan Stativă, care au făcut scandal într-un fast-food.

Potrivit lui Marcel Ciolacu, cei doi nu vor mai candida pentru noi mandate.

„Este nescuzabil. Am avut o discuție cu colegii mei. Dacă mă întrebați de o sancțiune în ceea ce îi privește pe cei doi, cred că e responsabilitatea organizațiilor din care fac parte. Am o opinie personală, azi i-am și sunat [pe cei de la restaurant – n.red] și mi-am cerut scuze în numele meu și al colegilor mei. Mi se pare un lucru de bun simț. Nu e foarte rușinos, ca o persoană publică, atunci când greșește, să iasă și să își ceară scuze pentru acel moment”, a spus social-democratul, miercuri seara, la Digi 24.

„Presupun că după ce vor termina acest mandat, [Solomon și Stativă – n.red] vor avea mai mult timp de reflexie (…) Presupun că vor avea mai mult timp liber”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Poliția Capitalei a anunțat, marți, că deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă au fost amendați după ce au analizat imaginile surprinse de camerele de luat vederi: Aceștia au primit amendă în valoare totală de 4.000 lei, pentru că nu au purtat masca în interiorul unui fast-food din București și cu 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS