Confidenţialitate

Ciolacu, despre colegii de partid care au făcut scandal într-un fast-food: Este nescuzabil

Președintele interimar al PSD califică drept “nescuzabil” gestul deputaților Adrian Solomon și Ioan Stativă, care au făcut scandal într-un fast-food.

Potrivit lui Marcel Ciolacu, cei doi nu vor mai candida pentru noi mandate.

„Este nescuzabil. Am avut o discuție cu colegii mei. Dacă mă întrebați de o sancțiune în ceea ce îi privește pe cei doi, cred că e responsabilitatea organizațiilor din care fac parte. Am o opinie personală, azi i-am și sunat [pe cei de la restaurant – n.red] și mi-am cerut scuze în numele meu și al colegilor mei. Mi se pare un lucru de bun simț. Nu e foarte rușinos, ca o persoană publică, atunci când greșește, să iasă și să își ceară scuze pentru acel moment”, a spus social-democratul, miercuri seara, la Digi 24.

“Presupun că după ce vor termina acest mandat, [Solomon și Stativă – n.red] vor avea mai mult timp de reflexie (…) Presupun că vor avea mai mult timp liber”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Poliția Capitalei a anunțat, marți, că deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă au fost amendați după ce au analizat imaginile surprinse de camerele de luat vederi: Aceștia au primit amendă în valoare totală de 4.000 lei, pentru că nu au purtat masca în interiorul unui fast-food din București și cu 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.