Confidenţialitate

Ascultătorii ne-au surprins și astăzi cu răspunsurile lor la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”- AUDIO

Acum, ai ocazia să te relaxezi chiar la tine acasă, stând în fotoliul de masaj Komoder Bari pe care îl poți câștiga vineri, 5 iunie, prin tragere la sorți. Vara aceasta, Komoder și Europa FM duc relaxarea la cel mai înalt nivel.

Luni dimineață, Vlad, George și Luca au primit o mulțime de mesaje audio de la ascultători, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”

Trei dintre cele mai amuzante mesaje au fost selectate pentru difuzarea la radio, însă doar unul dintre ele intră în finala de vineri, 5 iunie.

“A fost odată ca-n povești/ A fost ca niciodată/ Pe mine azi de mă privești/ Mă compătimești deodată/ Era una mai slăbuță/ Gingașă și firavă/ Dar a pus-o Aghiuță/ Să ajungă o epavă/ De frigider nu se desparte/ Ronțăie mereu prin casă/ Și vrea să asculte o audio-carte/ Parcă mă fură o angoasă/ E greoaie, bat-o vina/ Mă sufocă și mă doare/ Aș vrea să fie ca albina/ Să mai scadă din amploare”, a spus Cristina, din Brașov.

“Grăsimea nu poate/ Să scadă pe jumătate/ Vin’ la taica, frate/ Cu brațele sus/ Căci osânza n-are/ Aparat de măsurare/ Dar se simte tare/ De la sută-n sus”, ne-a cântat ascultătorul nostru Ion.

“În pădurea cu alune/ Aveau casa doi pitici/ Vine fotoliul și spune Mușchiul întins care nu spune o poveste nu primește masaj“, este mesajul lui Ștefan, din Brașov.

Cu două voturi pentru, primite de la Vlad și Luca, câștigătorul de astăzi este al treilea mesaj, cel care va merge în finala de vineri, 5 iunie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.