Confidenţialitate

Care este mesajul de astăzi care a intrat în finala pentru un fotoliu de masaj Komoder Bari – AUDIO

Vara aceasta, Komoder și Europa FM duc relaxarea la cel mai înalt nivel. Acum, ai ocazia să te relaxezi chiar la tine acasă, stând în fotoliul de masaj Komoder Bari pe care îl poți câștiga vineri, 5 iunie, prin tragere la sorți.

Și în această dimineață, Vlad, George și Luca au primit multe mesaje audio de la ascultători, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”

Trei dintre cele mai amuzante mesaje au fost selectate pentru difuzarea la radio, însă doar unul dintre ele intră în finala de vineri, 5 iunie.

“Nevoile tale plus dotările mele egal LOVE.”, și-a imaginat o ascultătoare că ar spune fotoliul ei.

“Constanța: Ia zi, măi, fotoliule, ce te dai așa mare?!

Fotoliul: Măi, Constanța, lasă naibi, tot orgoliul și recunoaște cinstit. Românul este frate cu fotoliul din ziua când s-a zămislit.

Constanța: Măi, fotoliule, zicala este: Codrul este frate cu românul!

Fotoliu: Da, Constanța, dar fotoliul nu este făcut dintr-un lemn din codru?! Deci, știi tu, două entități egale cu a treia…

Constanța: Bine, bine! Istețule!”, este scenata audio trimisă de ascultătoarea noastră.

“Hei! Ce-i cu bagajele astea?! Plecăm în Grecia? Super! Mă duc să mă transform și eu repede în scaun de mașină pentru adulți. Să nu uiți umbrela! Kalimera!”, a spus un ascultător.

Câștigătorul de astăzi, cu trei voturi primite, este al treilea mesaj. Mesajul ascultătorului nostru va merge în finala de vineri, 5 iunie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.