Confidenţialitate

Cinci locuri inedite de vizitat în București

București este un oraș vibrant, plin de istorie și cultură, cu multe locuri fascinante și inedite de vizitat. Indiferent dacă ești localnic sau turist, există întotdeauna ceva de descoperit.

Acestea sunt câteva sugestii:

1. Pasajul Macca-Villacrosse este un pasaj acoperit din centrul Bucureștiului ce are o arhitectură impresionantă, cu un acoperiș din sticlă și fier forjat. Găzduiește diverse cafenele și restaurante. Pasajul face legătura dintre Calea Victoriei și Strada Lipscani, prin iesirea pasajului din strada Eugeniu Carada.

2. Parcul Natural Văcărești oferă o oportunitate unică pentru locuitorii și vizitatorii orașului București de a experimenta natura într-un mediu urban.

3. Casa Melik: Construită în anul 1760, Casa Melik este considerată de specialiști a fi cea mai veche casă de locuit din București.

4. Grădina Botanică “Dimitrie Brândză”: Un loc minunat pentru a evada din agitația orașului, cu o varietate impresionantă de plante și flori.

5. Muzeul Aviației oferă o colecție impresionantă de aeronave, motoare și artefacte legate de istoria aviației românești.

Foto: Vlad Ionut/Unsplash