Confidenţialitate

CEZ Vânzare oferă un E-book gratuit cu sfaturi de eficiență energetică (P)

Prin platforma www.promisiuneaverde.ro, CEZ Vânzare se implică activ în sprijinirea comunităților din care face parte și își asumă responsabilitatea de a construi un viitor sustenabil pentru generațiile următoare. Cea mai recentă inițiativă în acest sens este campania #PromisiuneaPentruAcasă, care sprijină consumatorii din întreaga țară să devină mai eficienți energetic cu ajutorul unui E-book gratuit, cu sfaturi.

E-book-ul poate fi descărcat gratuit, simplu și rapid de pe platforma Portalul de Eficiență, după completarea unui chestionar prin care utilizatorii pot descoperi cât de eficiente sunt locuințele lor din punct de vedere energetic. În funcție de consumul lunar, izolarea termică sau clasa energetică a electrocasnicelor folosite, instrumentul digital de analiză identifică patru tipuri de case:

  • casa verde – eficientă permanent
  • casa albastră – optimă
  • casa galbenă – consumatoare
  • casa roșie – ineficientă energetic.

Sfaturile oferite de furnizorul CEZ Vânzare se pot aplica în orice tip de locuință și aduc beneficii esențiale pe termen lung, cum ar fi economia la facturile lunare de electricitate, gaze naturale și apă, dar și menținerea aceluiași nivel de confort corelat cu un comportament mai prietenos cu mediul înconjurător.

Informează-te pe Portalul de Eficiență și câștigă un termostat! 

CEZ Vânzare încurajează ascultătorii Europa FM să devină eficienți energetic prin concursuri la radio și pe pagina de Facebook Radio Europa FM: răspunde  la întrebări din domeniul energiei și poți câștiga un kit COSA complet format din termostat smart și unitate de control wireless pentru centrala termică sau aparatul de aer condiționat.

Află mai multe aici: La Europa FM, CEZ Vânzare îți aduce energia verde! și La Europa FM, energia verde de la CEZ Vânzare îți dă Deșteptarea!

CEZ Vânzare s-a alăturat misiunii proiectului internațional SocialWatt de a lupta împotriva sărăciei energetice și oferă clienților acces la cele mai utile resurse de informare, pe platforma dedicată – Portalul de Eficiență.