Confidenţialitate

Cele mai așteptate albume ale anului 2021 – lista de lansări pe care NU trebuie să le ratezi! (P)

Anul 2020 a fost greu și plin de amânări, inclusiv în industria muzicală, unde numeroși artiști au fost nevoiți să își amâne concertele și lansările de albume din cauza pandemiei cu COVID-19. Cu toate acestea, se pare că în 2021 majoritatea artiștilor sunt gata să recupereze și să își încânte fanii cu proiecte noi. Chiar dacă unele premiere sunt încă în lucru și nu au o dată exactă la care vor avea loc, artiștii și producătorii lor garantează că anul acesta va fi memorabil, plin cu surprize.

Vrei să profiți din plin de timpul liber până când vei putea să mergi la festivaluri ori până când începe show-ul tău preferat transmis live pe o platformă virtuală? Mediul online te așteaptă cu activități inedite pe care le poți face de pe un PC sau laptop, dar și de pe un dispozitiv mobil. Un hobby pe care ai putea să îl alegi este gambling-ul, adică oportunitatea prin care te poți distra și chiar câștiga, în zilele norocoase. Pentru a începe această activitate cu un avantaj considerabil, fă-ți cont la un cazino licențiat precum Betano și profită de bonusul său de bun venit. Joacă responsabil și vei avea șanse mai mari de câștig!

Premierele muzicale din 2021 sunt multe și diverse, indiferent despre ce gen sau subgen este vorba. Iată o listă a celor mai așteptate lansări, chiar dacă unele nu au încă o dată exactă la care vor putea fi savurate de fani și nici un nume final al albumului!

Kendrick Lamar – TBD

Cunoscutul artist Kendrick Lamar urmează ca în 2021 să revină în forță în industria muzicală, după ce anul trecut s-a concentrat pe colaborări diverse, în alte domenii. El avea pregătită revenirea încă din 2020, când trebuia să cânte la festivalurile Glastonbury și Bilbao BBK, dar pandemia a împiedicat realizarea completă a agendei sale. Așadar, în Martie 2020 a lansat compania „pgLang”, alături de Dave Free.

„Umbrirea” lui Lamar a început în 2018 după ce a contribuit la coloana sonoră a filmului „Black Panther”, proiect după care treptat a dispărut din topurile muzicale. Anul acesta, însă, a revenit în studio și a anunțat că-și va recâștiga faima.

Lana del Rey – „Chemtrails Over the Country Club”

Așa cum ne-am obișnuit deja, Lana del Rey ne-a pregătit câteva surprize artistice pentru anul acesta. Ea a anunțat că următorul său album de studio, „Chemtrails Over the Country Club” va fi lansat în martie 2021. De asemenea, odată cu această premieră, va fi publicată și prima colecție de poezii scrise de artista de doar 35 de ani.

Două piese care sunt incluse pe noul album, cel de-al șaptelea, sunt deja lansate:

  • „Let me love you like a Woman” (16 octombrie 2020)
  • „Chemtrails over the Country Club” (11 ianuarie 2021)

Încă de pe 30 august 2019, când a lansat „Norman Fucking Rockwell”, Lana a anunțat că a început deja să lucreze la următorul album.

Lorde – TBD

Deși după moartea câinelui său, Pearl, Lorde și-a luat o pauză muzicală, în luna mai 2020, Lorde a anunțat că a început deja să lucreze cu Jack Antonoff la un nou proiect. Chiar dacă pandemia a pus o pauză prelungită în cadrul proiectului lor comun, artista de 24 de ani le-a promis fanilor că de-abia așteaptă să lanseze materialele create și că toată colaborarea va fi inedită.

Între timp, până când albumul său va fi lansat, Lorde și-a ținut fanii aproape pe rețelele de socializare, de la Facebook, la Twitter și Tumblr, lansând în final un album foto. Acesta reprezintă documentarea expediției artistei în Antarctica în 2019.

SZA – TBD

Odată cu debutul său din 2017 prin albumul „Ctrl”, SZA a rămas pe scena muzicală, având numeroase colaborări cu artiști consacrați, precum The Weeknd, Dj Khaled, Post Malone, Kendrick Lamar și Justin Timberlake. Deși a avut o pauză, cântăreața a revenit în septembrie 2020 cu single-ul „Hit Different”, făcut în colaborare cu Ty Dolla $ign. Videoclipul melodiei a fost regizat chiar de SZA și produs de duo-ul The Neptunes, adică de Pharrell Williams și Chad Hugo.

De Crăciun, în 2020, a fost lansat și un teaser al melodiei „Good Days”. Deși pe social media artista a avut diverse postări, unele fiind șterse ulterior tot de către ea, în legătură cu relația tensionată pe care o are cu Top Dawg Entertainment, se pare că în 2021 vor avea loc totuși câteva lansări comune. Momentan nu se știe la ce dată va fi primul single pe anul acesta, însă fanii de-abia așteaptă ca SZA să ajungă în playlist-uri cu noi piese.

Travis Scott – „Utopia”

Odată încheiat 2019 și, implicit, colaborarea Jackboys, anul 2020 a fost pentru Travis Scott plin de noi oportunități, inedite și diverse. El a lucrat împreună cu numeroși artiști de renume, precum Big Sean, Rosalia, Kanye West, Kid Cudi, Christopher Nolan și nu numai. De asemenea, a avut contracte și cu PlayStation și McDonald’s. Din toamna trecută, artistul a început să lucreze la cel de-al patrulea album, veste care i-a bucurat pe fanii din toată lumea.

„Utopia”, următorul proiect muzical al lui Travis Scott nu are încă o dată exactă la care va fi

Concluzie

Chiar dacă în 2020 toată lumea a trebuit să se confrunte cu situații dificile, foarte mulți artiști din industria muzicală au reușit să răzbească. Timpul petrecut departe de turnee, festivaluri și concerte le-a oferit oportunități pentru a se redescoperi și pentru a se reinventa. Așadar, în 2021 se pare din anunțurile făcute de muzicieni pe social media, că va fi plin de surprize.