Confidenţialitate

Ce piese a cântat Holograf în Deşteptarea – VIDEO

Trupa Holograf a fost prezentă în această dimineaţă în Deşteptarea, unde a cântat piesa Dă-mi iubirea ta”, dar şi single-ul “Deschide-mi inima”, lansat la sfârşitul anului trecut, tot în Deşteptarea.

Povestea piesei „Dă-mi iubirea ta” a apărut acum 3-4 ani. “Am început-o ca fiind o piesă intrumentală, iar acum câteva luni ne-a venit ideea să o folosim. Era păcat de ea”, a declarat Romeo Dediu, membru al trupei Holograf.

Vlad Petreanu şi George Zafiu au stat de vorba cu băieţii de la Holograf despre primele concerte Holograf desfăşurate la Costineşti. “Cea mai frumoasă amintire despre Costineşti este piesa Ochii tăi, compusă într-o grădină de trandafiri”, a declarat Dan Bittman.

Holograf îşi continuă turneul prin ţară. Fanii sunt aşteptaţi miercuri, la Sala Polivalentă din Craiova, vineri în Braşov, la Sala Sporturilor şi la Iaşi pe 4 aprilie, la Sala Sporturilor. Toate spectacolele vor începe la ora 20:00. Biletele pentru spectacolele Holograf  –  “Vedere de la Costineşti” se găsesc pe iabilet.ro şi startickets.ro.

Trupa Holograf a scris istorie în muzica românească. Înfiinţată în 1978, trupa va împlini anul viitor 40 de ani. Holograf a devenit una din cele mai de succes trupe din ţară, iar piesele lansate în ultimii ani au reuşit să cucerească inimile fanilor.