Confidenţialitate

Holograf lansează single-ul “Deschide-mi inima”, live în Deşteptarea – VIDEO

Întreaga trupă Holograf a fost prezentă în această dimineaţă în Deşteptarea, unde a lansat single-ul „Deschide-mi inima”, inclus pe albumul „Life Line” ce a fost lansat pe piaţă pe 30 octombrie 2015.

Albumul „Life Line” este al optsprezecelea din cariera trupei. Conţine zece piese, iar două melodii fac parte din repertoriul mai vechi al formaţiei, fiind reimprimate special pentru acest album: “Mafia” și “Sunt un balkanik”.

Printre melodiile noi se numără hiturile “De câte ori  să te iubesc”, “Bine ai venit în viața mea”, dar și melodia “Și îngerii au demonii lor”, interpretată de Dan Bittman.

Două dintre piesele de pe noul album au rezultat în urma unor colaborări cu Loredana, “Vocea de la radio (Iuu Huuu)”, și Antonia, “Întoarce-te”.

De asemenea, trupa Holograf a primit în direct la Europa FM, dublu disc de platină din partea MediaPro Music pentru albumul „Life Line”, lansat pe piaţă pe 30 octombrie 2015.

„Înseamnă că a ajuns acolo unde trebuie discul asta. Vă promitem că mai avem câteva piese bune în pregătire, pe care sper să le lansăm tot la voi”, a spus Dan Bittman.

Pentru momentul decernării discului, George Zafiu a îmbrăcat un tricou pe care era trecut „22.565″, reprezentând numărul de difuzări ale pieselor Holograf la Europa FM, de la înfiinţarea postului în 2000.