Confidenţialitate

Ce este conceptul Upperself?

Într-o lume a dezechilibrului între corp, minte și spirit, Upperself își face o profesiune de credință din a oferi servicii de consiliere în dezvoltarea personală prin conștientizarea de sine și potențarea evoluției spirituale. Scopul final este acela ca fiecare să poată avea acces la Sinele său Interior și să preia controlul total al propriei vieți și propriilor decizii.

Noi urmăm traseul stabilit de societate: mergem la şcoală, găsim un loc de muncă, ne căsătorim, ȋntemeiem o familie, dar nu avem nici un sens clar al misiunii unice ȋncredințate nouă.

Suntem traşi ȋn multe direcții diferite, simțim compromisuri ȋn ceea ce facem şi ne simțim vinovați pentru ceea ce nu facem.

Identificarea misiunii noastre este primul pas ȋn a duce o viață plină de bucurie şi ȋmpliniri. Când te intersectezi cu scopul vieții tale, te simți plin de entuziasm şi energie.

Informația cea mai importantă cu care venim ȋn această viață este dată de Cifra de Destin. Cifra de Destin ne ajută să identificăm şi  să ne cunoaştem talentele native, punctele tari cât şi aspectele noastre vulnerabile asupra cărora avem de lucru. Toate acestea se regăsesc ȋn amprenta noastră energetică din momentul naşterii, numită matrice energo-informațională.

Ȋn numerologie, Cifra de Destin ne indică drumul nostru unic pe care ȋl avem de urmat pentru a putea ȋndeplini misiunea cu care am venit pe Pământ, ȋn acord deplin cu sufletul nostru şi cu Universul.

Conceptul că fiecare persoană are o misiune de viață individuală este cheia respectului purtat celorlalți.

A fi capabil să spui “Aceasta este misiunea mea şi aceea a lor” este poarta către adevărata toleranță şi respect.

Cunoaşterea misiunii tale individuale validează viața ta şi te fereşte de a te compara cu ceilalți.

 

Doina Enache, trainer Upperself, ne spune ce înseamnă o matrice energo-informațională și ce aflăm cu ajutorul ei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.