Confidenţialitate

Cătălin Ivan anunţă că îl dă în judecată pe Liviu Dragnea

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a anunţat, luni, că îl va da în judecată pe liderul social-democrat, Liviu Dragnea, pentru declaraţiile repetate potrivit cărora el nu ar mai fi membru al PSD.

Ivan a mers luni dimineaţă la sediul cetral al partidului, spunând că a adus mai multe documente care ar atesta că încă este membru al partidului şi a acuzat din nou că în acest moment partidul este confiscat de „pedişti şi peremişti”.

Cătălin Ivan a spus că nu mai există altă soluţie în afara celei de a-l da în judecată pe Dragnea, pentru abuzurile împotriva sa.

Îl voi da în judecată pe Liviu Dragnea pentru că a făcut de nenumărate ori declaraţia că nu sunt membru PSD, pentru abuzurile la care am fost supus. Am fost dat afară din comisiile din Parlamentul European, din delegaţia PSD, nu am putut să candidez pe nicio funcţie pentru că statutul meu era incert, iar Liviu Dragnea avea tot interesul ca statutul meu să rămână incert”, a afirmat europarlamentarul Cătăin Ivan, luni dimineaţă, în faţa sediului central al PSD.

 

El a mai susţinut că prin aceste declaraţii ale liderilor PSD îi este afectată imaginea şi activitatea în Parlamentul European.

 

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a spus că documentele lăsate de europarlamentarul PSD  la sediul partidului vor fi analizate, după care va fi dat un răspuns.

 

Vineri, PSD Iaşi a anunţat, într-un comunicat de presă, că se dezice categoric de declaraţiile „apartidicului” Cătălin Ivan, care „se agaţă în continuare şi de PSD şi de funcţia de europarlamentar” şi i-a cerut să demisioneze.

Surse din PSD Iaşi susţin că nu organizaţia de Iaşi a emis acest comunicat şi că documentul ar fi fost trimis către presă de către conducerea naţională a partidului.