Confidenţialitate

Campion mondial și european la caiac-canoe, Cătălin Chirilă vrea și aurul olimpic: „Îmi doresc să fac această triplă frumoasă, să rămână în istorie” | AUDIO

Cătălin Chirilă, campionul mondial și european la caiac-canoe, vrea și aurul olimpic. El s-a întâlnit azi cu ministrul Sportului, căruia i-a povestit și despre problemele întâmpinate de-a lungul timpului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Îmi lipsește doar titlul de campion olimpic. Voi lupta în continuare să-mi apăr titlul de campion mondial și european. Îmi doresc să fac această triplă frumoasă, să rămână în istorie. Am avut această mică discuție legată de, spun eu, micile probleme pe care le avem noi și pe care le-am întâlnit până acum și sper ca în viitorul apropiat, până la Jocurile Olimpice, să rezolve și să mergem pe acest drum frumos cu cât mai puține probleme”, a spus Cătălin Chirilă.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, spune că l-a asigurat pe Cătălin Chirilă că statul îi va oferi toate condițiile de pregătire pentru a se putea antrena la același nivel cu adversarii săi.

Sursa foto: Facebook / Cătălin Chirilă

Citește și: Turului României ia startul pe 6 septembrie