Confidenţialitate

Câștigătorii loteriei vaccinării își primesc banii. Andrei Baciu spune cum se distribuie voucherele

Aproximativ 15.000 de vouchere au fost livrate azi, în Capitală, pentru cei vaccinaţi anti-COVID cu schema completă după data de 31 august, a anunţat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu. Și în țară, voucherele în valoare de 100 de lei sunt în curs de distribuire.

Andrei Baciu: „Cei care se vaccinează cu schema completă în această perioadă primesc cinci vouchere de câte 20 de lei”

„Cred că sunt aproximativ opt județe care au livrat către centrele de vaccinare. Azi se livrează și în București în jur de 15.000 de vouchere. În jur de alte 20 de județe au în curs de livrare către centrele de vaccinare și alte 10-12 județe vor livra în perioada imediat următoare.

Pentru toți cei care se vaccinează cu schema completă în această perioadă, cinci vouchere a câte 20 de lei, în total 100 de lei. Toți cei care s-au vaccinat cu a doua doză, imediat după ce a intrat în vigoare, cât și cei care fac schema completă în acest moment, beneficiază de aceste vouchere.

Cei care s-au vaccinat până în acest moment sau până în momentul în care ajung voucherele la medicii de familie sau la centrele de vaccinare se întorc la punctul de vaccinare și recoltează voucherul respectiv”, a spus Andrei Baciu marți, 12 octombrie 2021.