Carrie Fisher: Droguri şi medicamente în sânge în momentul decesului

Actriţa Carrie Fisher avea cocaină şi medicamente în organism în momentul decesului ei, potrivit raportului autopsiei, potrivit ABC News.

Raportului legiştilor din Los Angeles arată că apneea în somn a fost una dintre cauzele decesului şi numeşte o varietate de medicamente care erau în organismul actriţei la momentul la care a suferit un stop cardio-respirator în timp ce călătorea cu avionul, la sfârşitul anului trecut.

„Toxicologia mostrelor urinare prelevate la internarea în spital a fost pozitivă pentru cocaină, metadonă, etanol şi opiacee”, se arată în raport.

Raportul prevede că, deşi aceste substanţe erau în organismul său, există „limitări semnificative în capacitatea cuiva de a interpreta rezultatele toxicologiei şi contribuţia lor la cauza morţii”, ceea ce înseamnă că medicul legist nu a putut determina dacă drogurile au jucat sau nu un rol în moartea lui Fisher.

Raportul adaugă că drogul – cocaina – ar fi putut fi ingerată cu câteva zile înainte, nefiind clar când au fost luate celelalte susbstanţe.

Actriţa Carrie Fisher a murit la vârsta de 60 de ani, pe 27 decembrie, la patru zile după ce a intrat în stop cardio-respirator în timpul unui zbor de la Londra la Los Angeles, fiind spitalizată de urgenţă. 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS