Care a fost cea mai difuzată piesă românească din prima săptămână a lui 2013

‘Apa’, piesă lansată de Loredana la Europa FM şi single-ul cu care artista a deschis concertul de la Sala Palatului din Bucureşti, din 25 noiembrie,este pe primul loc în topul difuzărilor radio la începutul anului 2013.

‘Apa’, cel mai nou single Loredana (feat. Cabron), este pe locul întâi în topul celor mai difuzate piese pe posturile de radio în prima săptămână a anului 2013.

Performanţa a fost atinsă şi în ultima săptămână din 2012.

Piesa ‘Apa’ a fost difuzată de 557 de ori în perioada 31 decembrie 2012 – 6 ianuarie 2013. Videoclipul piesei s-a situat, de asemenea, pe primul loc în top.

Colaborarea dintre Loredana şi Cabron s-a dovedit a fi una de mare succes, ‘Apa’ fiind difuzată în heavy rotation de toate posturile de radio mainstream, aflându-se în prezent printre piesele preferate ale românilor.

‘Apa’ ocupă locul I pe iTunes România în topul celor mai descărcate piese, unde Loredana a devansat artişti precum Rihanna, Adele şi Maroon 5. Mai mult decât atât, în nici două luni de la lansare, videoclipul melodiei a înregistrat aproape 3 milioane de vizualizări pe contul oficial de Youtube MediaPro Music.