Confidenţialitate

București: Restricții de circulație pentru meciul dintre Steaua și Dinamo

Brigada Rutieră a Capitalei anunță restricții de circulație pentru sâmbătă, începând cu ora 21,00, în contextul disputării meciului de fotbal dintre echipele F.C. Steaua București și F.C. Dinamo 1948 București, pe Stadionul Național Arena.

Traficul rutier va fi restricționat pe străzile Maior Coravu, Vatra Luminoasă între șos. Mihai Bravu și bd. Pierre de Coubertin, bd. Pierre de Coubertin între str. Vatra Luminoasă și intrarea în stadion, str. Tony Bulandra între str. Vatra Luminoasă și rond str. Maior Coravu și str. Sergent Vasile Șerbănică între bd. Basarabia și zona de acces Arena Națională, precizează Brigada Rutieră.

Șoferilor li se recomandă să folosească rutele ocolitoare șos. Mihai Bravu — șos. Iancului — șos. Pantelimon și bd. Unirii — bd. Basarabia — bd. Chișinău — bd. Pantelimon.

Mijloacele RATB care circulă pe str. Vatra Luminoasă și au capăt de linie în rondul de pe bd. Pierre de Coubertin vor fi deviate pe str. Tony Bulandra, având capăt de linie la depoul Vatra Luminoasă.

Restricțiile de circulație vor fi menținute până la defluirea totală a spectatorilor.

Brigada Rutieră București solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenție, să folosească rutele ocolitoare și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligația să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate și marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric și numai după ce sunt siguri că intenția lor de traversare a fost observată de către șoferi.