BUCUREȘTI: Picnic pe apă Rock’n’row pe malul Dâmboviţei | Concurs de vâslit în canotcă

Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 organizează sâmbătă, pe malul Dâmboviţei, în faţa Bibliotecii Naţionale, competiţia de vâslit în canotcă Descoperă Rowmania – ediţia Bucureşti.

Iubitori ai sporturilor pe apă se pot înscrie cu echipe de 10+1 şi au şansa de a ajunge, la începutul lunii septembrie, în finala naţională de la Tulcea, notează Agerpres.

După premierea participanţilor la competiţia de vâslit, publicul este invitat să urmărească, începând cu ora 17.00, finala mică a Campionatului Mondial pe ecranul instalat pe malul râului, în faţa Bibliotecii Naţionale.

De la ora 20.00, spectatorii vor sărbători victoriile sportive (de vâslit şi de fotbal) împreună cu membrii trupei URMA, care vor cânta şi vor încânta publicul chiar din mijlocul insulei plutitoare.

Din iunie şi până în octombrie, Asociaţia Ivan Patzaichin şi SupAcademy România îi aşteaptă pe cei care doresc la Academia Rowmania, în fiecare seară, de luni până duminică, după 17.00, pe râu, lângă Biblioteca Naţională, la plimbări cu canotca şi cu placa de SUP. La final de săptămână sunt organizate lecţii de vâslit şi SUP, competiţii sportive, concerte pe scena plutitoare, seri de teatru şi film.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS