Confidenţialitate

Bucharest Marathon 2021 se desfășoară fără spectatori în weekend-ul 30 – 31 octombrie | AUDIO

După ce ediţia de anul trecut a fost anulată din cauza pandemiei, Bucharest Marathon se ține în acest an, dar fără spectatori. Evenimentul va fi weekendul acesta, 30  -31 octombrie, și reunește mai multe curse de alergare: de 5 km, 10 km, ștafetă, 21 și 42 de km. Toți alergătorii vor avea acces doar în baza certificatului digital. La startul cursei vor purta măşti de protecţie, a anunțat Laurențiu Mihai din partea organizatorilor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Înscrierile online sunt deschise până vineri seara, până la ora 20:00, pentru cursele de sâmbătă. Pentru cursele de duminică, înscrierile online sunt deschise până sâmbătă seara la ora 20:00. Alergătorii vor purta măștile de protecție în zona de start, dar le pot înlătura în primii 100 – 150 de metri după poarta de start. Pot alerga și este normal să alerge fără mască. Vor primi din nou măști după poarta de finish”, a spus Laurențiu Mihai.

În Piaţa Constituţiei, zona de start şi finish a Maratonului Bucureşti, va funcţiona şi un centru de testare dedicat alergătorilor şi celorlalte persoane implicate în eveniment. Testarea este gratuită şi opţională pentru alergătorii care îndeplinesc condiţiile de acces.

„Vom alerga pe bulevardele importante, pe Splaiul Unirii, pe Splaiul Independenței, Bulevardul Unirii, Bulevardul Libertății, Calea Victoriei, Șoseaua Kiseleff, Șoseaua Buzești. Pentru alergătorii recreaționali, pentru cei care au peste 40 de ani, timpul obținut la Maratonul București îi poate conduce către Campionatul Mondial 40+ de anul viitor, care se va desfășura în cadrul Maratonului de la Londra”, a mai spus Laurențiu Mihai.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sursa Foto: Facebook / Bucharest MARATHON

Citește și: FC Barcelona, la a treia înfrângere în La Liga