Confidenţialitate

Brașov: Trei fetițe au murit, după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanță de uz veterinar, foarte toxică | AUDIO

Trei fetițe cu vârste de 7, 8 și 9 ani au murit, cel mai probabil din cauza unei intoxicații, după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanță de uz veterinar. S-a întâmplat în localitatea Ungra, din județul Brașov.

Localnicii sunt în stare de șoc, a spus la Europa FM, primarul Mircea Silviu Șchiopu. Acesta a promis că va ajuta familia îndoliată cu cheltuilelile de înmormântare:

„Toată comuna este în stare de șoc. Cele trei fetițe au fost spălate pe cap cu o substanță foarte toxică, care se folosește la deparazitarea ovinelor. Din câte am vorbit cu mama, la sfaturile bunicii, s-au gândit ele că e bine să dea să dea fetițele cu Tomoxan în cap, din păcate a fost foarte fatal. Cele două fetițe au murit atunci, în ziua de sâmbătă și cea de-a treia din păcate a murit ieri, la Târgu Mureș la spital.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Și bunica fetelor a ajuns la spital, a precizat primarul localității brașovene Ungra:

„Bunica și-a revenit din comă, nu știe cum o cheamă, vorbește din trecut dar a ieșit din comă. Suntem lângă ei, o familie necăjită, cea mai necăjită familie din comună.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Polițiștii au început o anchetă – spune comisarul de poliție Alina Maria Ivan de la IJP Brașov:

„În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Medicii legiști urmează să finalizeze raportul în cazul decesului celor 3 fetițe.