Bolt introduce opțiunea de a lăsa bacșiș șoferului

Cunoscută anterior ca Taxify, platforma europeană de transport Bolt introduce opțiunea de a lăsa bacșiș șoferului în aplicația de ride-hailing.

Pentru a folosi noua opțiune, utilizatorii trebuie să actualizeze aplicația Bolt la cea mai recentă versiune.

Pasagerii vor vedea opțiunea de a lăsa un bacșiș la sfârșitul cursei, atunci când o evaluează. Ei pot alege dintre opțiunile predefinite sau pot introduce suma pe care ar dori să o lase. Bacșișul poate fi lăsat în maxim 15 minute după încheierea călătoriei, iar șoferii vor primi întreaga sumă.

Funcția va fi lansată treptat, în această lună, pentru toți utilizatorii Bolt pe Android și iOS.

„În fiecare zi, șoferii parteneri Bolt se află în prima linie pentru a se asigura că persoanele care au nevoie de o cursă, în această perioadă de incertitudine, se deplasează în siguranță prin oraș. Introducem această funcție pentru a permite pasagerilor să își arate recunoștința și să sprijine comunitatea noastră de șoferi, desigur, atunci când sunt mulțumiți de serviciile lor”, a declarat Cristian Sălceanu, country manager Bolt România.

La începutul lunii mai, Bolt a introdus categoria de autovehicule Bolt Protect, care marchează automobilele prevăzute cu un paravan protector între șofer și pasageri.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS