Confidenţialitate

Băsescu: PMP a arătat că se poate și fără Băsescu. Tomac: Am reușit să trecem acest test

“Pentru PMP, aceste alegeri au arătat că se poate și fără Băsescu, pentru că PMP a trecut testul și sunt convins că va avea 7% fără redistribuire”, spune președintele de onoare al formațiunii, Traian Băsescu.

Nu pot să nu mă gândesc că avem alegerile cu cea mai slabă participare, ceea ce va pune mari probleme cu privire la legitimitate pentru patru ani. Va fi un guvern cu o susținere foarte fragmentată.

Asta ar trebui să-i dea de gândit domnului președinte Iohannis atunci când va stimula majoritatea parlamentară și va trebui să-i dea de gândit prezența la urne cât de oportun a fost să forțeze nota pentru aceste alegeri”, mai declară Băsescu.

În opinia lui, Klaus Iohannis, „indiferent de rezultatul ultimului vot, să trimită PSD în opoziție și, dacă nu se duce singur în afara Parlamentului, să trimită și ProRomânia în opoziție”.

„Le mulțumim tuturor românilor care au ieșit la vot, în vreme de pandemie. A fost o campanie dificilă, impropriu spus electorală, în condițiile în care nu am putut să ne întâlnim cu românii. Important este că am reușit să trecem acest test”, afirmă președintele PMP, Eugen Tomac.