Confidenţialitate

Cei 2 bărbați, reținuți după ce au răpit alți 2 cetățeni străini, cerând o recompensă de 10.000 de euro pentru eliberarea unuia dintre ei, arestați preventiv | AUDIO

Doi bărbați care au răpit alți doi cetățeni străini au fost prinși de polițiști. Aceștia ar fi cerut 10 mii de euro pentru eliberarea unuia dintre bărbații răpiți. Polițiștii au colaborat cu unchiul victimei care fusese apelat de infractori și astfel au reușit să îi prindă în flagrant în trafic în județul Brașov.

UPDATE. 15:00. Cei doi bărbați, arestați preventiv pentru 30 de zile

Față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Știre inițială

Apelul la 112 care anunța răpirea cetățeanului străin a fost dat de o rudă a tânărului care a spus că nepotul său ar fi fost răpit.

În schimbul eliberării acestuia, i s-ar fi cerut 10.000 de euro. Acesta a povestit că ar fi fost apelat video, prin intermediul unei aplicații online, de cetățeni străini ce se aflau într-o încăpere împreună cu nepotul său, în vârstă de 28 de ani pe care l-ar fi agresat fizic.

Polițiștii au ținut legătura cu unchiul victimei, acesta fiind sunat în continuare de bănuiți, pentru a plăti răscumpărarea solicitată. Astfel au reușit să identifice mașina inculpaților care a fost oprită în trafic, pe raza județului Brașov.

Au fost identificați doi cetățeni străini, respectiv șoferul, un bărbat de 37 de ani și ocupantul din dreapta, un bărbat de 24 de ani, ambii fiind bănuiți de comiterea faptei.

Pe bancheta din spate se aflau tânărul răpit, dar și o altă victimă, un bărbat de o altă cetățenie. Au fost ridicate pașapoartele infractorilor, un pistol, mai multe telefoane și sume în lei și valută.

Toate persoanele au fost conduse la audieri.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Tânăr ucrainean, care voia să treacă graniţa ilegal în România prin Munții Maramureșului, găsit decedat într-un pârâu. Reacția șefului Salvamont România | AUDIO