Bal caritabil pentru secția de prematuri a Maternității Polizu

Un bal caritabil intitulat „#UnColored” va fi organizat vineri, începând cu ora 20,00, în Bucureşti, pentru strângerea fondurilor necesare renovării Secţiei de prematuri din cadrul Maternităţii Polizu.

„Suntem încântaţi că putem organiza astfel de evenimente şi într-adevăr încântaţi că de fiecare dată oamenii responsabili dintre noi răspund pozitiv la astfel de acţiuni. Cred că am înţeles cu toţii că oricât de mic ar fi aportul nostru înspre construirea unui sistem de sănătate mai bun, este extrem de important. Într-adevăr, puţin câte puţin, schimbăm vieţile celor care trec prin momente dificile. Şi spunem asta pentru că #UnColored nu este nici primul nostru eveniment de acest gen şi în niciun caz nici ultimul”, au transmis organizatorii balului, membri ai cluburilor Rotaract.

Printre susţinătorii evenimentului se numără Ana Maria Brânză, care a donat tricoul purtat la Jocurile Olimpice de la Rio pentru renovarea Secţiei de prematuri din cadrul Maternităţii Polizu.

Preţul unui bilet la eveniment este de 250 de lei/persoană şi include acces la spectacolul cu muzică live şi momente artistice, la cina festivă, la licitaţie şi la tombolă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS