Autoritățile din Vaslui în alertă: Mai multe victime anunțate după un accident

Autoritățile din Vaslui au intrat în alertă după ce mai multe victime au fost anunțate în urma unui accident produs la Albița. Două mașini s-au ciocnit și a fost alertat și un elicopter SMURD.

Potrivit IGSU, accidentul s-a produs între două mașini. Apelantul a anunțat mai multe victime din cele două mașini, astfel că s-a declanșat alerta.

La locul accidentul s-au trimis o autospecială de stingere, patru ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță.

A fost alertat și un elicopter SMURD.

Pompierii din Vaslui spun că accidentul s-a produs la un kilometru de limita cu județul Iași și s-a soldat cu 7 victime, dintre care una, cetățean moldovean, în stare de inconștiență.

„Primește îngrijiri medicale în elicopterul SMURD, după care va fi transportată la un spital din municipiul Iași. O altă victimă va fi transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Huși. Celelalte cinci victime sunt conștiente și stabile. Acțiunea este în dinamică”, anunță pompierii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS