Confidenţialitate

Artiștii Mircea Roman și Aurel Vlad expun împreună ”Sculptură la Puterea 2” la TNB

Marți, 15 mai, de la ora 18:30, în Rotonda Teatrului Național Ion Luca Caragiale București va avea loc vernisajul și lansarea catalogului expoziției ”Sculptură la Puterea 2”, ce aduce în prim-plan doi sculptori, unii dintre cei mai importanți artiști români, Mircea Roman și Aurel Vlad.

Deschisă pentru public timp de patru luni, la km 0 al Bucureștiului, expoziția aduce laolaltă două reprezentări artistice asupra Puterii cu un înalt nivel de expresivitate.

”Sculptură la Puterea 2” este organizată ”în spiritul (re)cunoașterii valorilor românești, a personalităților care înregistrează performanțe pe teren cultural și reprezintă cu excelență România la cele mai importante manifestări culturale internaționale”, anunță organizatorii.

În deschidere vor lua cuvântul Ion Caramitru, directorul general al TNB, Adriana Popescu, director de comunicare și relații internaționale al TNB și Maria Pașc, Proiectul Contemporanii.

Acest eveniment expozițional este realizat cu sprijinul Apulum – Fabrica de Porțelan Alba Iulia, Dedeman, Titan Mar, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.

Expoziția ”Sculptură la Puterea 2” va fi deschisă pentru public până în data de 10 septembrie 2018 și va putea fi vizitată zilnic între orele 14.00 – 19.00, cu excepția zilelor de luni. Accesul publicului în Rotonda expozițională se face pe la intrarea la Sala Mică a TNB, dinspre Bd. Carol.

Intrarea este liberă.