Confidenţialitate

Argeș: Anchetă în cadrul unei școli după ce un elev de 13 ani a rănit un alt coleg cu un briceag | AUDIO

Anchetă la o școală din județul Argeș după ce un elev de 13 ani a rănit cu briceagul un coleg. Incidentul a avut loc pe terenul de sport al unității de învățământ.

O ceartă între doi elevi ai școlii gimnazile din comuna Bascov județul Argeș a degenerat aseară și s-a soldat cu rănirea unuia dintre ei. Un băiat în vârstă de 13 ani l-a lovit cu un briceag pe un coleg de 12 ani cu care avea un conflict mai vechi.

Incidentul s-a petrecut pe terenul de sport și a fost observat de agentul de pază al unității de învățământ care l-a și imobilizat pe agresor până la sosirea polițiștilor. Minorul agresor a urmat un program de consiliere chiar în cursul acestui an şcolar.

Elevul rănit a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital. Au fost sesizaţi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: România nu are un centru pentru internarea copiilor dependenți de droguri. Părinții nu mai pot controla viața minorilor, atrag atenția medicii | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.