Confidenţialitate

Anchetă privind proxenetismul și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 8 persoane, prinse și duse forțat la poliție | AUDIO

8 persoane au fost prinse și duse forțat la Poliție ieri, într-o anchetă privind infracțiuni de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Suspecții sunt din Bucuresti și județele Ialomița și Călărași.

Poliția s-a autosesizat în acest caz, la sfârșitul anului trecut, când au citit pe internet postări ale unui bărbat. Acesta încerca să șantajeze public alte persoane, amenințându-le cu agresiuni și iliminarea din cartierul Berceni.

Bărbatul făcea parte dintr-o rețea de prostituție care activa în București, Sibiu și Hunedoara

Ulterior, politiștii au ajuns la concluzia că barbatul făcea parte dintr-o rețea de prostituție ce activa în București, dar și în județele Sibiu, Hunedoara și Bihor. Zeci de clienți ai femeilor au fost audiați de atunci.

De-a lungul cercetărilor, polițiștii au găsit la bărbatul de la care a pornit ancheta o armă de foc, letală și muniția aferentă.

Sursa foto: Unsplash / Scott Rodgerson

Citește și: Timișoara: Un profesor universitar, condamnat în primă instanță pentru că a umilit o elevă la examenul de bacalaureat din 2017 | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.