Confidenţialitate

Arad: 5 bărbați au fost arestați preventiv într-un caz de contrabandă cu țigarete | AUDIO

5 bărbați au fost arestați preventiv într-un caz de contrabandă cu țigarete în vestul țării. Aceștia sunt bănuiți și că, anul trecut, ar fi abandonat un tir încărcat cu țigări într-o localitate din județul Arad și că ar fi aruncat aproape cinci sute de mii de țigarete la liziera unei păduri.

Cei 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 39 de ani, au fost arestați preventiv ca urmare a 13 percheziții pe care polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Arad şi procurori dincadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ le-au efectuat în judeţele Arad, Timiş şi Bihor, mai exact în municipiul Arad, în Hălmagiu, Măgulicea, Fântânele, Timişoara şi Oradea.

„Cei 5 bărbați, care sunt bănuiţi de contrabandă calificată, ar fi deţinut şi transportat, în perioada august-septembrie 2021, din judeţul Bihor 2.100.158 ţigarete (105.008 pachete) de contrabandă, netimbrate. Din această cantitate, 1.645.300 ţigarete (82.265 pachete) au fost depistate de poliţişti, în ziua de 8 august 2021, în remorca unui camion parcat în Hălmagiu. Totodată, 454.280 ţigarete (22.714 pachete) au fost transportate şi depozitate la liziera unei păduri situată între localităţile Hălmagiu şi Hălmăgel, acestea fiind depistate de poliţişti în luna septembrie a anului 2021”, a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările în aceste cazuri.

Sursa foto: Unsplash / Arun Anoop

Citește și: Caz incredibil în Capitală: Un bărbat băut și cu permisul suspendat și-a răpit fiica și fosta iubită într-o mașină și a lovit alte 5 vehicule | AUDIO

Autor: Ciprian Boițiu

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.