Confidenţialitate

Caz incredibil în Capitală: Un bărbat băut și cu permisul suspendat și-a răpit fiica și fosta iubită într-o mașină și a lovit alte 5 vehicule | AUDIO

Un bărbat din București a fost arestat preventiv după ce le-ar fi sechestrat pe fosta iubită și pe fiica lor dintr-o mașină pe care a urmărit-o în trafic. Acesta a fost prins de polițiști după ce a lovit cinci mașini și a fugit de la locul accidentului. 

Fosta iubită a bărbatului împreună cu fiica celor doi ar fi fost luate cu forța din mașina în care se aflau alături de actualul partener al femeii.

Cei trei au povestit anchetatorilor că au fost urmăriți în trafic și ar fi încercat să scape de atacator dar au lovit un stâlp. A fost momentul în care bărbatul le-ar fi luat cu forța, amenințându-le cu un cuțit pe fosta iubită și pe fiica lui.

A plecat în trombă dar a lovit la rândul lui alte cinci mașini. Și-a abandonat autoturismul și s-a făcut nevăzut.

În tot acest timp bunica minorei și actualul partener de viață ar femeii au făcut plângere la poliție pentru amenințare.

Polițiștii care l-au prins spun că acesta a fost violent, era băut și avea și permisul de conducere suspendat.

Este cercetat acum pentru violență în familie, lovire, lipsire de libertatate și amenințare. Fiica lui a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a acuzat dureri la o mână și la nivelul feței.

Potrivit anchetatorilor în trecut a amenințat că îl va ucide pe actualul partener de viață al fostei sale iubite.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Lucia Ciocârlie Haranguș

Citește și: PNL cere audierea în Parlament a șefului ASF din cauza prețului asigurărilor auto. Statul vrea companie națională de polițe | AUDIO