Confidenţialitate

Antreprenorii au cerut Guvernului să accelereze procesul de debirocratizare | AUDIO

Relația dintre mediul de afaceri și stat trebuie redefinită, spun antreprenorii, care au cerut marți premierului să accelereze procesul prin care hârtiile care se plimbă printre instutiții să dispară.

Digitalizarea este un alt sector care va asigura mai multe locuri de muncă, spun antreprenorii după discuția de la Palatul Victoria.

Este nevoie de mult mai puține hârtii, de mult mai puțină interacțiune directă și, prin debirocratizare, economia României și companiile românești pot deveni mult mai competitive, fără a fi nevoie de investiții foarte mari din partea statului.

Inclusiv cu componenta de digitalizare, pentru că ăsta este trendul pe care se îndreaptă toată lumea. Trebuie să începem și la nivelul administrației publice să reformăm și să modernizăm România, pentru a fi competitivi.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Antreprenorii au cerut și ca măsurile de ajutor pentru firme acordate de Guvern să continue. Datorită acestora, șomajul în țara noastră nu a crescut foarte mult în ciuda crizei economice cauzată de pandemie, mai spun aceștia.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.