Confidenţialitate

Antrenorul Părinților: Poveștile ca alternativă sănătoasă și educativă de joc pentru copii | VIDEO (P)

Mirela Retegan și Gáspár György vorbesc, în această ediție Antrenorul Părinților, despre pot fi poveștile o alternativă sănătoasă și educativă de joc pentru copii, versus timpul pe care îl petrec la televizor, în online, pe YouTube sau plictisindu-se pur și simplu.

“Vreau să vorbim despre cât de important este să intrăm împreună cu copiii într-o lume de poveste, să ne asumăm niște roluri, să fim niște personaje. Că e vorba despre personajele din Gașca Zurli, că e vorba despre alte personaje preferate pe care copilul le are din desene animate sau programe de televiziune”, a spus Gáspár György.

“Eu mă jucam cu Maya când era foarte mică de-a Alba ca Zăpada, ei îi plăcea foarte tare să intre în această poveste și am realizat că pot să o ajut să învețe niște lucruri”, a completat Mirela Retegan.

Pentru a alimenta pofta bună pentru povești frumoase, de la Kinder Felie de lapte avem în emisiunea de la Europa FM și o ghicitoare sub formă de cântecel, iar părinții  sunt invitați pe site-ul Kinder să completeze răspunsul.

Dacă scrieți despre ce poveste este vorba puteți câștiga unul dintre cele 10 vouchere săptămânale pentru cărti, fiecare în valoare de 100 de lei. Pentru și mai multe povești de citit celor mici!