Confidenţialitate

Antrenorul Părinților: Cum se dezvoltă imaginația copilului prin povești | VIDEO (P)

Mirela Retegan și Gáspár György vorbesc, în această ediție Antrenorul Părinților, despre cum se poate dezvolta imaginația copilului prin povești.

“Poveștile reprezintă un mijloc minunat de conectare cu universul copiilor, cu sufletul copiilor. În momentul în care părintele găsește acel timp pentru a citi o poveste, pentru a inventa o poveste, pentru a compune o poveste împreună cu copilul, acest copilaș are posibilitatea de a vedea în imagini tot ce se întâmplă în poveste.

Acei copii care se pot conecta cu această energie a informației, care pot să aibă o viziune, care pot să construiască un viitor, sunt copiii care vor avea șanse mult mai mari să-și transforme vizurile în realitate, în comparație cu acei copii care nu știu sau nu pot să-și folosească imaginația”, a spus Gáspár György.

“Spuneți-le copiilor povești, citiți-le povești, transformați într-o poveste tot ceea ce vreți ca ei să înțeleagă și să rețină și, cu siguranță, poveste cu poveste creștem următoarea generație de oameni buni”, a completat Mirela Retegan.

Pentru a alimenta pofta bună pentru povești frumoase, de la Kinder Felie de lapte avem în emisiunea de la Europa FM și o ghicitoare sub formă de cântecel, iar părinții  sunt invitați pe site-ul Kinder să completeze răspunsul.

Dacă scrieți despre ce poveste este vorba puteți câștiga unul dintre cele 10 vouchere săptămânale pentru cărti, fiecare în valoare de 100 de lei. Pentru și mai multe povești de citit celor mici!