Anghel Iordănescu a anunţat lotul pentru amicalele cu Spania şi Lituania

Selecționerul a convocat, din campionatul intern, cîte trei jucători de la Steaua și Pandurii și cîte unul de la Astra, Dinamo, FC Viitorul și CSU Craiova.

Lotul complet este alcătuit din portarii Tătărușanu, Pantilimon și Silviu Lung jr.; fundașii Săpunaru, Mățel, Chiriches, Dragoș Grigore, Găman, Moți, Steliano Filip și Sepsi; mijlocașii Pintilii, Hoban, Ropotan, Adi Popa, Torje, Florin Tănase, Sînmărtean și Stanciu; plus atacanții Keseru, Florin Andone, Rusescu, Bogdan Stancu, Hora și Andrei Ivan.

Reunirea este programată luni, la Mogoșoaia. Tricolorii vor întîlni Lituania două zile mai tîrziu, la Giurgiu, iar la 27 martie vor juca în compania Spaniei pe Cluj Arena.

Campioana europeană en-titre își va aduce toate vedetele în România, cu două excepții. Iniesta a fost lăsat de selecționerul Vicente del Bosque să se odihnească în timp ce Diego Costa este accidentat. În locul acestora au fost convocați Sergi Roberto de la Barcelona, respectiv veteranul lui Athletic Bilbao, Aritz Aduri, care la 35 de ani traversează cea mai bună perioadă a carierei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS