Confidenţialitate

Anchetă la DSV București, după ce directorii instituției s-ar fi luat la bătăie pentru o toaletă | AUDIO

Autoritatea Națională Sanitară și Veterinară anunță că a început o anchetă la DSV București, după ce directorii acestei instituții s-ar fi luat la bătăie.

Directorul executiv s-a supărat că adjunctul a folosit toaleta de lângă biroul său. În cele din urmă, a fost chemată poliția, iar cei doi au fost duși la audieri.

 Incidentul a avut loc luni, după amiază, la sediul Direcției Sanitar-Veterinare din București. Polițiștii de la Secția 13 au fost chemați să aplaneze un conflict fizic și verbal între directorul executiv, Ovidiu Zvorișteanu și directorul adjunct, Adrian Vasile.

Surse citate de Libertatea susțin că directorul Ovidiu Zvorișteanu l-a prins pe adjunctul lui că folosea o toaletă de lângă biroul său, o toaletă despre care spune că e rezervată numai lui.

Supărat, a început să îi vorbească urât lui Adrian Vasile, acesta a ripostat, apoi directorul executiv ar fi sărit la bătaie.

Ovidiu Zvorișteanu a confirmat conflictul, dar a menționat că nu și-a lovit colegul. ‘’Eu sunt director executiv, am un birou, un secretariat și un oficiu, unde îmi țin lucruri personale. Oficiul acesta are și o toaletă, ceva simplu. Directorul adjunct a intrat acolo, eu am fost anunțat, iar când a deschis ușa, l-am invitat afară’’, a spus acesta pentru ziarul Libertatea.

Directorul adjunct al DSV București a depus plângere la Poliție și a mers la Institutul de Medicină Legală pentru a obține certificate de vătămare corporală.

Autoritatea Națională Sanitară și Veterinară transmite, printr-un comunicat, că a început o anchetă internă, la finalul căreia se vor lua măsuri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Florentina Mihăiță

Sursa foto: bucuresti.dsvsa

Citește și: În jur de 100 de persoane din Suceava și Constanța, implicate într-o amplă rețea de vaccinare fictivă | AUDIO