Alicia Keys va concerta la finala UEFA Champions League

În acest an, ceremonia de deschidere a finalei UEFA Champions League va îmbina muzica, divertismentul şi sportul, celebrând de asemeneamoda şi designul ca un omagiu adus oraşului gazdă, Milano.

UEFA și Pepsi anunţă primul spectacol de muzică live din cadrul unei finale UEFA Champions League, ca parte a ceremoniei de deschidere, pe 28 mai, pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano.

„Sunt foarte încântată că voi interpretan oile mele melodii la finala UEFA Champions League, un eveniment sărbătorit în fiecare colț al lumii”, spune Alicia Keys.

Fiind difuzată în mai mult de 220 de ţări, finala UEFA Champions League este cel mai urmărit eveniment sportiv anual din lume.

„Prin crearea în premieră a unei scene globale, ca parte a finalei UEFA Champions League, Pepsi va oferi un moment memorabil, care va atrage şi mai mulţi fani pe stadion sau în faţa micilor ecrane, va creşte entuziasmul competiţiei din 2016 și va stabili o nouă tradiție a unuia dintre cele mai iubite evenimente sportive din întreaga lume”, crede Carla Hassan, SVP, Global Brand Management, Global Beverage Group, PepsiCo.

Alicia Keys, care va lansa anul acesta cel de-al 8-lea album al său, va lua parte şi la alte activităţi din cadrul campaniei de promovare UEFA Champions League, înaintea prestaţiei live.