Confidenţialitate

Alex Daragiu, a.k.a. Alpaca Legion, a făcut o surpriză copiiilor îngrijiți de Hospice Casa Speranței

Vloggerul Alex Daragiu, a.k.a. Alpaca Legion, a făcut o surpriză copiiilor îngrijiți de Hospice Casa Speranței.

“Pentru copiii pacienți ai HOSPICE, evenimentul a însemnat o pauză de la tratamente, proceduri medicale, diagnostice grele și lucruri despre care niciun copil nu ar trebui să știe.

Binele are multe forme și le suntem recunoscători celor care ne susțin, se implică și ne ajută să le oferim pacienților noștri îngrijire paliativă gratuita, la cele mai înalte standarde. E încă o dovadă ca HOSPICE suntem toți și că avem nevoie de implicarea comunității”, a declarat Mirela Nemțanu, director executiv HOSPICE Casa Speranței.

Pe parcursul întregii zile, YouTuber-ul a filmat, alături de zecile de prieteni HOSPICE, un vlog special ce va fi lansat în scurt timp.

“Pentru mine a fost o experiență pe care nu o să o uit niciodată. Dacă și copii s-au simțit măcar pe jumătate la fel de bine cum m-am simțit eu, înseamnă ca a fost o zi reușită din toate punctele de vedere.

Le mulțumesc atât lor, cât și echipei HOSPICE, pentru că sunt acolo unde este nevoie, pentru că le pasă și pentru că ne demonstrează noua, tututor, că se fac și lucruri bune, lucruri frumoase, ne arată că, real, se poate!” spune Daragiu.

HOSPICE a construit practic un întreg sistem paliativ în România, de la zero, în locul statului și este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii integrate specializate de îngrijire paliativă. La Adunații-Copăceni, HOSPICE a dezvoltat primul centru socio-medical din România dedicat exclusiv copiilor care înfruntă un diagnostic incurabil.

Vloggerul Alex Daragiu, a.k.a. Alpaca Legion, a fost declarat în luna martie om de milioane, la Europa FM, povestea lui ilustrând modul în care se raportează la lumea din jur noua generație. Daragiu Alex aka Alpaca este un vlogger care a ajuns la aproape 340.000 de abonați pe YouTube cu ajutorul unor parodii și clipuri video, pe care în special adolescenții le găsesc ca fiind foarte amuzante.