Confidenţialitate

Oameni de milioane: AlpacaLegion, vloggerul care a crescut într-un an cât alții în zece – VIDEO

Omul de milioane din această săptămână face milioane în fiecare lună. La propriu, milioane de vizualizări pe canalul de YouTube AlpacaLegion. Performanța lui este cu atât mai interesantă cu cât creșterea accelerată a vizualizărilor și abonaților pe canalul său s-a produs în doar un an de zile.

Daragiu Alex aka Alpaca este un vlogger care a ajuns la aproape 300.000 de abonați pe YouTube cu ajutorul unor parodii și clipuri video pe care în special adolescenții le găsesc ca fiind foarte amuzante. Pentru cei care nu și-au început viața direct cu tableta sau telefonul smart în mâini, trendul pare ceva mai dificil de înțeles.

Tocmai de aceea căutăm să-l descoperim cu ajutorul unui vlogger care a crescut relativ repede ajungând să aibă sute de mii de vizualizări pentru fiecare nou clip pe care îl încarcă pe canalul său de YouTube.

Daragiu Alex este în al doilea an la Facultatea de Jurnalism și are un mod de a gândi mai special: reține și asociază lucrurile cu ajutorul imaginilor și al culorilor, un mod de raportare pe care îl explică în interviul acordat lui Toader Păun, la Europa FM.