Confidenţialitate

Alertă falsă cu bombă la o bancă din Lugoj

Sediul unei bănci din Lugoj, din județul Timiș, a fost evacuat, în această după-amiază, iar circulația în zona centrală a orașului a fost închisă, după ce angajații unității bancare au descoperit un obiect care  semăna cu o grenadă.

La fața locului au venit mai multe echipe de pirotehniști, dar și un câine special antrenat pentru depistarea unor dispozitive explozive.

În cele din urmă, misterul s-a rezolvat: grenada era, de fapt, o pompă pentru încarcat imprimanta cu tuș.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Timiș, Mirela Drăghicioiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că obiectul descoperit pe unul dintre birourile băncii este din plastic și ar fi fost folosit la repararea unor imprimante și multifuncționale.

”În urma primelor investigații, se pare că este vorba de un obiect din plastic, care ar fi fost folosit la repararea unor imprimante și multifuncționale, la care au lucrat niște specialiști în cursul zilei de luni la respectiva bancă. Obiectul a fost ridicat și va fi supus unor expertize tehnice, iar apoi va fi distrus. Circulația rutieră din zonă a fost reluată, iar în scurt timp vor pleca din sediul băncii și specialiștii pirotehniști”, a declarat Mirela Drăghicioiu.

 

”Agentul unei unități bancare a sesizat Poliția că pe un birou din interiorul agenției se află un obiect suspect.”, a precizat Drăghicioiu.

Sursă foto: lugojinfo.ro